Eva Holm Foosnæs


Eva Holm Foosnæs er oppvokst på Steinkjer i Trøndelag og har siden 2009 hatt utallige oppdrag og engasjementer som dirigent, repetitør, akkompagnatør og pianist. Fra 2018 har hun også vært frilans komponist på fulltid. Hun har sin nå sin base i Trondheim.​
Hennes komposisjonsarbeid dreier seg hovedsakelig rundt vokalmusikk, musikkteater og opera, men også større instrumentale orkesterverk. Foosnæs har formell utdanning som komponist gjennom Norges Teknisk Naturvitenskaplige Universitet (NTNU), Conservatorio di Musica di Perugia og Robert Schumann Hochschule für Musik. 
Høsten 2022 fikk vi, sammen med Eva, støtte fra Det norske komponistfond til et bestillingsverk som skal urframføres søndag 19. november 2023 i Nidarosdomen. Vi gleder oss stort!

Foto: Trond Gudevold
Rik De Geyter

Rik De Geyter

Rik De Geyter er klarinettist/bassklarinettist i Trondheim Symfoniorkester, lektor ved NTNU Institutt for Musikk og dirigent. Han var tidligere klarinettist ved Royal Band of the Belgian Guides, EUYO (European Union Youth Orchestra) og jobbet bl.a. med Brussels Philharmonic, Trondheim Sinfonietta, TrondheimSolistene, Württenbergisches Kammerorchester, Bergen Filharmoniske Orkester og Alpaca Ensemble. Siden 2013 har han vært et aktivt medlem av Trondheim Sinfonietta/SiTron og han har turnert i Europa og USA med Thelema Trio (samtidsmusikk) . Som dirigent har han jobbet med orkesteret fra NTNU Institutt for Musikk, Musikkforeningen Nidarholm, Trondheim Sinfonietta og mange ungdomsensembler.

Bjørn Sagstad

Bjørn Sagstad

Bjørn Sagstad er opprinnelig trompetist, men har etterhvert viet seg til direksjon og ensembleledelse, og har nådd et svært høyt nivå gjennom studier og omfattende praksis i inn- og utland. Bjørn er utdannet ved musikkonservatoriene i Bergen og Trondheim, ved Royal Northern College of Music i Manchester. I dag er han kunstnerisk leder for Forsvarets Musikk, samt at han er professor ved direksjonsutdanningen på universitetet i Basel, Sveits. Bjørn har ledet oss til seier i Norgesmesterskapet for janitsjarkorps i 2019 og 2022, og til vår historiske seier i EM 2023.
Søk
Driftes av Styreportalen AS