Støtt oss

Vil du være med og støtte Musikkforeningen Nidarholm? Musikkforeningen Nidarholm ble stiftet i 1966, og holder til i Trondheim. Korpset satser på kvalitetsproduksjoner gjennom hele året, og ønsker å være en drivkraft i det lokale kulturlivet. Nidarholm jobber stadig for at konsertene skal gi musikalske høydepunkter både for korpset og for publikum.Det er flere forskjellige måter man kan gi støtte til korpset.

Støttemedlemskap

Som støttemedlem av Musikkforeningen Nidarholm bidrar du til at korpset kan opprettholde og videreutvikle det høye musikalske nivået vi holder i dag med flott musikk, storslagne prosjekter og dyktige dirigenter. og instruktører.

Kategori A
Som støttemedlem i kategori A får du gratis inngang på korpsets egne arrangementer i 2018/19 sesongen (inkluderer ikke NM janitsjar som arrangeres av NMF), i tillegg til jevnlige nyhetsbrev på e-post.
Pris: 750 kr

Katergori B og C
Som støttemedlem i kategori B og C vil du få jevnlige nyhetsbrev tilsendt med oppdateringer om prosjekter, konserter, konkurranser og andre aktiviteter.
Pris: hhv. 500 kr og 300 kr

Tusen takk for at du ønsker å støtte oss i Musikkforeningen Nidarholm.

Skattefrie gaver

Som medlem av Norges Musikkorps Forbund vil gaver over 500 kroner gitt til korpset være fradragsberettiget. Forutsetningen er at det samtidig med gaven (som kan settes inn på korpsets konto 4240 07 10036) også opplyses om fødsels- og personnummer, navn og postadresse. Nidarholm vil da rapportere dette inn via NMF sammen med kopi av bankbilag og beløpet vil komme ferdigutfyllt på selvangivelsen.

Grasrotandelen

Uno-X og YX-kunder

Om du regelmessig fyller bensin på YX- eller Uno-X-stasjoner kan du søke om å knytte ditt YX-visa kort til Musikkforeningen Nidarholm. Da vil Uno-X og YX støtte korpset hver gang du fyller tanken! For å søke om dette kan du sende SMS med kodeord "NMF" til 2012. Mer info om tilbudet finner dere her: rema.no

Rabatt på forsikring

Om man er medlem i NMF, og har forsikringer hos Tryg forsikring bør man forsikre seg om at man har utnyttet avtalen som gjelder med Norges Musikkorps forbund. Gjennom denne har man mulighet til å få inntil 20 % rabatt og samtidig kan man støtte et valgfritt korps med 3 % av årlig forsikringssum. Dette gjelder selvfølgelig også om man vurderer å opprette ny forsikring. Mer om avtalen finner dere her: tryg.no

Egon Søndre

Om du spiser på Egon i Søndre gate i Trondheim, kan du referere til Nidarholm-avtalen når du betaler. Det vil i så fall bety at Musikkforeningen Nidarholm mottar 10% av omsetningen av det du handler for.